HTC Sync Manager

< < Menu

Hvis HTC Sync Manager ikke støttes lenger, hvordan overfører jeg innhold til telefonen?

Hvis du bruker en av disse HTC-telefonene:
  • HTC Desire 12, HTC Desire 12‍+, HTC U12‍+ og senere telefonmodeller
  • HTC-telefoner som ble oppdatert til Android 9, for eksempel HTC U11 og HTC U11+

HTC Sync Manager vil ikke støttes lenger.

Bruk ett av følgende til å overføre innhold:
  • HTCs overføringsverktøy

Hvis du vil overføre innhold fra en telefon til en annen, laster du ned HTCs overføringsverktøy til din gamle telefon og bruk det til å overføre innhold til den nye telefonen.

Hvis du vil ha detaljer, se Overføre innhold fra en Android-telefon.

• Google Drive

Før du foretar en fabrikktilbakestilling, kan du sikkerhetskopiere telefondataene til din Google-konto, som vil lagres i Google Drive-lagringsområdet. Etter fabrikktilbakestillingen kan du gjenopprette dataene dine mens du setter opp telefonen.

• Filbehandlingsprogramvare (på en Windows-datamaskin)
    1. Sørg for at datamaskinen er koblet til Internett før du kobler telefonen til datamaskinen. Den aktuelle enhetsdriveren for telefonen din vil lastes ned og installeres automatisk.
    2. Etter at driveren er installert, kan du bruke programvare som Filutforsker til å kopiere filer mellom datamaskinen og telefonen.
  • Filoverføringsprogramvare (på en Mac-datamaskin)

Hvis du vil overføre innhold mellom din Mac-datamaskin og HTC-telefonen, kan du bruke filoverføringsprogramvare, for eksempel Android-filoverføring på datamaskinen. Gå til android.com/filetransfer/ for å laste ned og lære hvordan du bruker Android-filoverføring.