HTC One E9+ dual sim‎

User guides

< < Menu

A HTC One E9‍+ kezdeti konfigurálása

A HTC One E9‍+ első bekapcsolásakor a készülék felkéri a beállítások megadására.
Tipp: Bekapcsolhatja a TalkBack, ha beszéddel szeretne navigálni a nyelv kiválasztása előtt. Tartsa két ujját a képernyőn, amíg a készülék hangosan nem közli, hogy bekapcsoltak a kisegítő lehetőségek.
Haladjon lépésről lépésre a telefon beállításain, és válassza ki az internetkapcsolatot, jelentkezzen be a fiókokba, állítsa be a képernyőzárat stb.

A beállítások megadása közben többféle módon is átvihetők vagy visszaállíthatók a tartalmak a HTC One E9‍+ készülékre. Javasoljuk, hogy az alábbi módszerek közül csak az egyiket alkalmazza – így elkerülheti a HTC One E9‍+ készülékre korábban már importált tartalom felülírását:

  • Használja a Google biztonsági mentést, ha korábban azt használta a régi telefonjának biztonsági mentésére, és csak az alkalmazásokat szeretné visszaállítani, egyéb típusú tartalmat nem. Az Alkalmazások és adatok lekérése képernyőn válassza ki a régi telefont és azokat az alkalmazásokat, amelyeket vissza szeretne állítani a HTC One E9‍+ készülékre.

    Ha egyéb típusú tartalmat is át szeretne vinni vagy vissza szeretne állítani a régi telefonról, érintse meg a Visszaállítás ebből a biztonsági mentésből, majd a Beállítás új eszközként elemet.

  • A HTC biztonsági mentés segítségével állítsa vissza egy korábbi biztonsági másolat tartalmát a felhőből. A HTC Advantage képernyőn jelentkezzen be a HTC fiókjához tartozó hitelesítő adatokkal. További lehetőség: a Tartalom átvitele vagy visszaállítása képernyőn érintse meg a Visszaállítás HTC biztonsági mentésből elemet.
  • Ha másik telefonról szeretne tartalmat átmásolni, akkor a Tartalom átvitele vagy visszaállítása képernyőn érintse meg a Visszaállítás HTC biztonsági mentésből elemet – függetlenül attól, hogy Android, iPhone vagy egyéb rendszerű készülékről van szó.

    A régi telefon típusától függően a következő részekben talál további útmutatást:

    Tartalomátvitel Android telefonról

    Tartalom átvitele iPhone készülékről

    Névjegyek átmásolása a régi telefonról Bluetooth segítségével

Megjegyzés: Az olyan szolgáltatások, melyek internetkapcsolatot igényelnek – például a helymeghatározás alapú szolgáltatások vagy az online fiókok automatikus szinkronizálása – az adatforgalomból adódóan többletköltséget jelenthetnek. A túl magas adathasználati díjak elkerülése érdekében tiltsa le ezeket a szolgáltatásokat a Beállítások alatt. További információ a helyszolgáltatásokról: Helymeghatározási szolgáltatások be- és kikapcsolása.
Was this information helpful?

Can’t find what you’re looking for?