MEGÉRKEZETT A HTC ONE MINI 2

5MP-es előlapi kamera, HTC BoomSound™ és HTC Sense™ 6, mindez a már jól ismert
formába csomagolva

A HTC bemutatta a HTC One család legifjabb tagját, a HTC One mini 2-t. A 4,5”-es HD kijelzővel, 13MP-es hát- és 5MP-es előlapi kamerával felszerelt készülék HTC Sense™ 6-tal és HTC BlinkFeed™-del együtt a HTC One (M8) kialakítását és élményét költözteti át kompakt formába.

“Méreteinél és keskenyedő széleinél fogva a HTC One mini 2 tökéletesen illeszkedik tenyerünkbe vagy zsebünkbe, így használni és kézben tartani is élmény.” – mondta el Peter Chou, a HTC Corporation vezérigazgatója.

A szépség családi vonás
A formaterv, amivel a HTC megnyerte az egyik legrangosabb dizájn díjat is (iF gold product design award, 2014), a HTC One mini 2 esetében is adott. A finoman ívelt hátlap és a csiszolt szürke borítás elegáns külsőt kölcsönöz a készüléknek.

Az 5MP-es előlapi kamerával már első próbálkozásra is jó minőségű önarcképet, szelfit készíthetünk, hiszen a kamera időzítőjének köszönhetően mindenki felkészülhet a fotózásra. A Touch Up segítségével apróbb változtatásokat végezhetünk a fotón, mint például a bőr kisimítása, piros szem eltüntetése, miközben az arcbőr továbbra is természetesnek hat.

HTC BoomSound™ - kis készülék, nagy hanggal
Méretei ugyan szerényebbek a HTC One (M8)-hoz képest, de a HTC BoomSound technológiának köszönhetően a HTC One mini 2 esetében is ugyanolyan erőteljes, tiszta, élénk hangon szólalnak meg a zenék, videók, játékok. A két előlapi sztereó hangszóró és a HTC One (M8)-ban is megtalálható erősítő a mélytől a magas hangokig a teljes tartományban kiváló minőségben szól.

HTC BlinkFeed™ - Minden, ami érdekel, élőben a kezdőképernyőn
A HTC BlinkFeed segítségével több, mint 1000 tartalomszolgáltató hírei közül választhatjuk ki a preferált témákat és hírforrásokat, így személyre szabott hírfolyamot hozhatunk létre a kezdőképernyőn, kiegészítve a népszerű közösségi oldalak bejegyzéseivel, posztjaival.

Megosztás és közös munka a Zoe™-val
A 13 MP-es kamerával készített fotók és kisfilmek Zoe Highlight videó formájában is megjelennek. Ezeket a HTC Zoe alkalmazáson1 és a közösségi oldalakon keresztül barátainkkal is megoszthatunk, akik a Remix segítségével hozzáadhatják saját fotóikat, videóikat, zenéiket.

A HTC One mini 2 2014 júniusától érhető el Magyarországon grafitszürke, ezüst és arany színben.

A HTC-ről
Az 1997-ben alapított HTC Corporation (HTC) a mobilipar többszörösen díjazott újítója. Azzal, hogy minden tekintetben a felhasználót állítja a középpontba, a HTC a tervezés és technológia határait feszegetve nyújt egyszerre személyes és újszerű élményt a felhasználóknak világszerte. A HTC portfoliójában szereplő okostelefonokon és táblagépeken HTC Sense™ fut, ami egy többrétegű grafikus kezelőfelület, a felhasználói élmény tökéletesítésére létrehozva. A HTC a Tajvani Tőzsdén jegyzett vállalat (TWSE: 2498). További információ a www.htc.com weblapon.

© 2014 HTC Corporation. Minden jog fenntartva. A HTC, a HTC logo, a HTC One, a HTC One logo, a HTC Sense, a HTC Sense TV, a Motion Launch, a HTC BoomSound, a HTC UltraPixel, a UFocus, a Zoe, a HTC Dot View, a HTC BlinkFeed és a szövegben előforduló egyéb HTC termékek és szolgáltatások nevei bejegyzett védjegyek a HTC Corporation és társvállalatainak tulajdona. Az egyéb védjegyek, vállalatnevek, terméknevek, logok más vállalatok tulajdonában állnak, és a használatuk nem jelenti a HTC Corporation velük való társulását, kapcsolatát, vagy a vállalatok támogatását. Az itt szereplő ajánlatok, jellemzők, termékmegjelenés vagy specifikációk változhatnak.

1 Várhatóan 2014 nyarától lesz elérhető. Jogvédett anyagok Zoe Highlights-cal történő felhasználása, továbbítása vagy más formában történő alkalmazása nem megengedett, kivéve, ha a jogvédett anyag tulajdonosának engedélyével történik. A Zoe alkalmazáson keresztül közzétett anyagok publikusak, felhasználásuk nem korlátozható.