A HTC A DESIRE 200 SZEMÉLYÉBEN BEMUTATJA ÚJ BELÉPŐSZINTŰ KÉSZÜLÉKÉT

Praktikus méretű, megfizethető okostelefon Beats Audio™-val, gyors böngészéssel és változatos kamerabeállításokkal

A HTC az új Desire 200 készülékkel bővíti Desire családját. A belépőszintű okostelefon megfizethető áron biztosítja a HTC-től megszokott felhasználói élményt, a Beats Audio™ integrációt az élethű hangzást, az 5 megapixeles kamerát és a gyors, egyszerű böngészést, mindezt praktikus külsőbe csomagolva.

“A HTC Desire 200 belépő szintű készülékként sem korlátozza a felhasználói élményt. A fantasztikus kamera, a lenyűgöző hangzás és a gyors böngészés a HTC-től megszokott minőségben érkeznek a HTC Desire 200 esetén is. A HTC ezzel a belépő szinten is magasabbra tette a mércét.” – tette hozzá Peter Chou, a HTC Corporation vezérigazgatója.

Halld a zenét úgy, ahogyan azt a zenész rögzítette
A Beats Audio és a HTC minőségi fülhallgatójának köszönhetően a HTC Desire 200 új színt visz a mobilon történő zenehallgatásba. A mélyebb basszus és az élesebb énekhang segítségével a zene, a játék és a videók is életre kelnek, akár a vonaton, akár egy zajos kávézóban hallgatjuk őket.
A zenerajongók a 4GB-os belső memóriát microSD kártya segítségével tovább bővíthetik maximum 32 GB-tal.

Élet a telefon lencséjén keresztül
A tökéletes mosoly megörökítése nem jelent kihívást az automatikus arc- és mosolyfelismerővel. Emellett számos szűrővel és beépített effekttel tehetjük egyedibbé a fotókat és oszthatjuk meg őket ismerőseinkkel.

Jobb böngészés
A 3,5 hüvelykes kijelzőn élvezetes marad a böngészés, köszönhetően a készülék 1GHz-es processzorának és az intelligens böngészőnek. Hosszabb cikkek, szövegek olvasásakor nincs szükség balra-jobbra mozgatni a szöveget, mert az automatikusan igazodik a kijelzőmérethez. A Read Mode-ban történő böngészéskor nem találkozunk reklámokkal, az érdekes cikkeket pedig el is menthetjük a telefon memóriájába, hogy később offline elolvassuk ezeket.

Elérhetőség
Az új HTC Desire 200 Magyarországon július elejétől lesz elérhető.

A HTC-ről
Az 1997-ben alapított HTC Corporation (HTC) a mobilipar többszörösen díjazott újítója. Azzal, hogy minden tekintetben a felhasználót állítja a középpontba, a HTC a tervezés és technológia határait feszegetve nyújt egyszerre személyes és újszerű élményt a felhasználóknak világszerte. A HTC portfoliójában szereplő okostelefonokon és táblagépeken HTC Sense™ fut, ami egy többrétegű grafikus kezelőfelület, a felhasználói élmény tökéletesítésére létrehozva. A HTC a Tajvani Tőzsdén jegyzett vállalat (TWSE: 2498). További információ a www.htc.comweblapon.

1 A rendelkezésre álló memória a telefon szoftvere miatt kevesebb.