A HTC ONE KAPTA A LEGJOBB ÚJ MOBILKÉSZÜLÉKNEK JÁRÓ ELISMERÉST AZ IDEI MWC-N

A HTC közelmúltban bejelentett készüléke a HTC One elnyerte a GSM Association díját a legjobb új mobilkészülék kategóriában. Az iparági szakértők által megszavazott díjjal olyan készülékeket tüntetnek ki, melyek az adott évben a leginkább sikeresnek bizonyulhatnak, újszerű megoldásaikon, kialakításukon vagy funkciójukon keresztül. Letisztult külsejével, különleges kezdőképernyőjével, kiváló hangzásával és kamerájával a HTC One komoly nyomott hagyott az idei Mobile World Congress-en, lenyűgözve a zsűrit.

A díjat Benjamin Ho, a HTC marketingvezetője a következő szavak kíséretében vette át: “Nagyon örülünk, hogy a felhasználók és az iparág is kedvezően fogadja az új HTC One-t. A készülék megalkotása éveket vett igénybe és rettentően büszkék vagyunk rá. Olyan új megoldásokat, mint a BlinkFeed (Valós idejű kezdőképernyő), a BoomSound (két előlapi sztereó hangszóró) és az ultrapixel kamerát tettünk össze egy tökéletesen illeszkedő alumínium készülékházban. Úgy gondoljuk, a HTC One valóban meg fogja változtatni azt, ahogyan az emberek a telefonjukat használják.”

A HTC-ről
Az 1997-ben alapított HTC Corporation (HTC) a mobilipar többszörösen díjazott újítója. Azzal, hogy minden tekintetben a felhasználót állítja a középpontba, a HTC a tervezés és technológia határait feszegetve nyújt egyszerre személyes és újszerű élményt a felhasználóknak világszerte. A HTC portfoliójában szereplő okostelefonokon és táblagépeken HTC Sense™ fut, ami egy többrétegű grafikus kezelőfelület, a felhasználói élmény tökéletesítésére létrehozva. A HTC a Tajvani Tőzsdén jegyzett vállalat (TWSE: 2498). További információ a www.htc.com weblapon.