HTC U11‎

Korisnički vodiči

< < Menu

Ce trebuie să fac dacă pierd telefonul sau dacă este furat?

Puteți utiliza Găsește-mi dispozitivul pentru a vă localiza telefonul, în următoarele condiții:
 • Funcțiile de localizare, blocare și ștergere de la distanță ale telefonului dvs. sunt activate în Setări > Google > Securitate > Găsește-mi dispozitivul.
 • Telefonul dvs. pierdut sau furat este conectat la Internet, autentificat în Contul dvs. Google și are activate serviciile de localizare.

Pentru a utiliza Găsește-mi dispozitivul:

 1. Utilizând browserul web al computerului dvs., accesați www.google.com/android/find și autentificați-vă cu același Cont Google pe care l-ați utilizat pe telefonul dvs.

  Găsește-mi dispozitivul vă va afișa detalii despre locația telefonului dvs. după detectare.

 2. Efectuaţi una din următoarele acţiuni:
  • Dați clic pe Redare sunet pentru ca telefonul să sune în cazul în care l-ați rătăcit.
  • Dacă este prima dată când utilizați Găsește-mi dispozitivul, dați clic pe Activare blocare și ștergere dacă doriți să blocați sau să ștergeți de la distanță telefonul. La afișarea separată a butoanelor Blocare și Ștergere, dați clic pe cel aferent operațiunii dorite.
   Notă: Operațiunea de ștergere de la distanță va realiza o revenire la setările din fabrică, ștergându-se toate datele de pe spațiul de stocare al telefonului, inclusiv aplicațiile, datele aplicațiilor și setările. Dar nu toate datele - inclusiv informațiile personale - ar putea fi șterse definitiv.
Da li je ova informacija bila od pomoci?

Ne mozete pronaci ono sto trebate?