HTC U11‎

Korisnički vodiči

< < Menu

De ce nu aud notificări pentru mesajele text și apelurile primite atunci când sunt implicat într-o conversație telefonică?

Dacă telefonul dvs. rulează Android 7.1, acesta va activa automat modul Nu deranjați, atunci când sunteți implicat într-o conversație telefonică.
Notă: Veți auzi în continuare notificări pentru mesaje text și apeluri primite atunci când sunteți implicat într-o conversație telefonică, iar telefonul dvs. se află în modul Difuzor sau sunt utilizate căștile furnizate.

Dacă doriți să auziți notificări pentru mementouri, evenimente, apeluri primite și mesaje text atunci când sunteți implicat într-o conversație telefonică, puteți modifica setările opțiunii Nu deranjați.

 1. Mergeți la Setări.
 2. Apăsați Sunet și notificare > Nu deranjați.
 3. Apăsați „Numai cu prioritate” permite.
 4. Pentru a auzi notificări pentru mementouri și evenimente, apăsați comutatoarele Pornit/Oprit de lângă Mementouri și Evenimente.
 5. De asemenea, puteţi face următoarele:
  • Apăsați Mesaje de la pentru a alege dacă să ascultați o notificare a unui mesaj text de la Numai contacte, Numai preferate, Numai contacte aprobate sau Oricine.

   În mod asemănător, apăsați Apel primit de la pentru a alege dacă să ascultați o notificare a unui apel de la Numai contacte, Numai preferate, Numai contacte aprobate sau Oricine.

  • Dacă alegeți Numai contacte aprobate, apăsați Gestionare contacte aprobate pentru a adăuga contactele dvs. dorite.
  • Pentru a auzi notificarea de apel pentru cel de-al doilea apel al aceleiași persoane, apăsați comutatorul Pornit/Oprit de lângă Apelanți repetați.
Da li je ova informacija bila od pomoci?

Ne mozete pronaci ono sto trebate?