‎HTC U11‎

Käyttöoppaat

< < Valikko

Mikä on Edge Sense?

Huomautus:
  • Tässä esitettävä ohjesisältö perustuu seuraavaan sovellusversioon: 1.21.9x.
  • Lataa uusin HTC Edge Sense -versio Google Play Store -kaupasta nauttiaksesi lisäosa-ominaisuuksista.
Edge Sense tarjoaa intuitiivisen tavan vuorovaikuttaa HTC-puhelimen kanssa yksinkertaisesti puristamalla sen alareunoja. Mukauta Edge Sense käynnistääksesi nopeasti suosikkisovelluksesi tai tehdäksesi määrättyjä toimintoja.

Tässä ovat toiminnat, jotka voidaan tällä hetkellä määrittää puristuseleisiin Edge Sense -puhelimessa:

• Avaa Edge Launcher käyttääksesi heti sovelluksia, yhteystietoja ja määrättyjä pika-asetuksia. Katso Edge Launcher -sovelluksen avaaminen.
  • Kännistä HTC Kamera-sovellus — joka on määritetty lyhyeen eleeseen oletuksena. Katso Valokuvien ottaminen Edge Sense -sovelluksella.
  • Käynnistä oletusääniavustaja — joka on määritetty pidä puristettuna -eleeseen oletuksena. Katso Näppäileminen äänellä Edge Sense -sovelluksella.

Voit vaihtaa myös toiseen ääniavustajasovellukseen, jos lataat sen Google Play Store -kaupasta. Katso Toisen ääniavustajasovelluksen määrittäminen Edge Sense -sovellukseen.

• Käynnistä oletusmusiikkisovellus. Toista tai keskeytä lyhyellä puristuksella, kun musiikki soi taustalla.
  • Käynnistä HTC Sense Companion.
  • Käynnistä mikä tahansa muu sovellus, joka on esiasennettu tai ladattu puhelimeesi.
  • Kuvaa näyttökuvia.
  • Kytke salamavalo päälle tai pois.
  • Käynnistä ja pysäytä äänitallennus. Sinulla on oltava HTC:n Äänitallennin-sovellus.
  • Kytke Wi‍-Fi-verkkopiste päälle tai pois.
  • Laajenna tai supista Ilmoitukset-paneeli.

Yllä olevien lisäksi voi mukauttaa puristuseleitä suorittamaan määrättyjä toimintoja sovelluksen sisällä. Katso Sovelluksensisäisten toimintojen määrittäminen puristuseleisiin.

Huomautus:
  • Paitsi näyttökuvien kuvaaminen ja sovelluksensisäisten toimintojen suorittaminen, yllä olevan voi käynnistää puristuseleillä, vaikka näyttö olisi pois päältä.
  • Google Play Music ja kolmannen osapuolen musiikkisovellukset, jotka ovat Android-musiikinohjausstandardin mukaisia, ovat Edge Sense -puhelimen tukemia.