Navigointi HTC One A9 -puhelimessa TalkBack-sovelluksella

Käytä TalkBack-sovellusta, jos sinun on navigoitava HTC One A9 -puhelimessa puhutulla palautteella. Kun kosketat näyttöä, HTC One A9 -puhelin värisee ja antaa äänivastauksen niin, että tiedät mitä kosketat.
Huomautus: Kaikki kielet eivät ole tuettuja.

TalkBack-sovelluksen kytkeminen päälle

1. Napauta Alkunäytössä > Asetukset > Käytettävyys.
  2. Napauta TalkBack ja napauta sitten Päälle/Pois-kytkintä.
  3. Lue TalkBack-sovelluksen vastuuvapauslauseke ja napauta sitten OK.

Lyhyt opetusohjelma siitä, kuinka TalkBack-sovellusta käytetään, alkaa, kun käynnistät TalkBack-sovelluksen.

Huomautus: TalkBack toimii parhaiten, jos kytket automaattisen näytön kierron pois.

Kytke Etsi koskettamalla päälle tai pois

Etsi koskettamalla antaa HTC One A9 -puhelimen vastata pikaeleisiin näytön kosketuksiin äänipalautteella. Etsi koskettamalla -sovelluksen ollessa käytössä, kun kytket TalkBack-toiminnon päälle, voit kytkeä sen pois päältä.
  1. Napauta Alkunäytössä > Asetukset > Käytettävyys.
  2. Napauta TalkBack ja napauta sitten > Asetukset.
  3. Tyhjennä Kosketusetsintä -kohdassa Tutki koskettamalla -valinta.

Et kuule enää äänipalautetta HTC One A9 -puhelimesta.

TalkBack-eleiden käyttö

Kun TalkBack on kytketty päälle ja Tutki koskettamalla -asetus on valittu, tavalliset kosketuseleet korvataan TalkBack-eleillä.
Huomautus: Mediaeleet, kuten kolmen sormen pyyhkäisy, ei ehkä ole käytettävissä, kun TalkBack-eleet ovat käytössä.
Tee jokin seuraavista:
Avaa kohde
  1. Vedä sormella näytöllä etsiäksesi ja valitaksesi kohteen.
  2. Kaksoisnapsauta missä tahansa näytöllä avataksesi kohteen.
Siirrä kohdetta
  1. Vedä sormella näytöllä etsiäksesi kohteen.
  2. Kaksoisnapsauta missä tahansa näytöllä, mutta älä nosta sormeasi seuraavalla napautuksella.
  3. Vedä kohde uuteen paikkaan ja nosta sitten sormesi.
Vieritä näyttöä Pyyhkäise kahdella sormella ylös, alas, vasemmalle tai oikealle.
Lukitusruudun mukauttaminen Pyyhkäise kahdella sormella ylös näytön alaosasta.
Avaa Ilmoitukset-paneeli Pyyhkäise kahdella sormella alas näytön yläosasta.

TalkBack-pikavalintojen määrittäminen

TalkBack-sovelluksessa on mukautettavia eleitä, joilla voi avata Ilmoitukset-paneelin, katsoa uusimpia sovelluksia, käyttää TalkBack-ohjaimia jne.
Tärkeää: Seuraavassa kuvataan tavallisten eleiden käyttö. Käytä vastaavia TalkBack-eleitä, jos TalkBack on jo kytketty päälle.
  1. Napauta Alkunäytössä > Asetukset > Käytettävyys.
  2. Napauta TalkBack ja napauta sitten > Asetukset > Hallitse eleitä.
  3. Napauta mitä tahansa pikavalintaelettä ja valitse sitten toiminta.

:in käyttö TalkBack-pikavalikkojen käyttö

TalkBack-sovelluksessa on pikavalikkoja jatkuva lukemisen ja yleisten TalkBack-ohjainten ohjaamiseen. Näit valikkoja voi käyttää TalkBack-pikavalintaeleillä.
  1. Kytke TalkBack päälle.
  2. Tee jokin seuraavista:
    • Avataksesi jatkuva lukeminen -valikon, pyyhkäise yhdellä sormella ylös ja oikealle yhdellä jatkuvalla liikkeellä.
    • Avataksesi yleinen -pikavalikon, pyyhkäise yhdellä sormella alas ja oikealle yhdellä jatkuvalla liikkeellä.
    Huomautus: Jos olet jo muuttanut Jos olet jo muuttanut TalkBack-pikavalintaeleitä, tarkista TalkBack-asetuksista asianmukaiset eleet.
  3. Pidä painettuna missä tahansa kohdassa näytössä.
  4. Vedä sormella näytöllä etsiäksesi kohteita.
    Huomautus: Voit perua toiminnan vetämällä sormella aloituskohtaan.

TalkBack-lukunopeuden muuttaminen

Tärkeää: Seuraavassa kuvataan tavallisten eleiden käyttö. Käytä vastaavia TalkBack-eleitä, jos TalkBack on jo kytketty päälle.
  1. Napauta Alkunäytössä > Asetukset > Käytettävyys.
  2. Napauta Tekstistä puheeksi -toisto > Puhenopeus.
  3. Valitse puhenopeus.
    Vihje: Voit testata puhenopeuden napauttamalla Kuuntele esimerkki.

TalkBack-kieliasetukset

1. Napauta Alkunäytössä > Asetukset > Käytettävyys.
  2. Napauta Tekstistä puheeksi -toisto > Google Tekstistä puheeksi -kone, ja tee jotakin seuraavasta:
    Valitse eri kieli Napauta Kieli.
    Asenna ääni Napauta Asenna äänidata ja napauta haluamaasi kieltä. Napauta asennettavan äänidatan vieressä. Kun asennus on valmis, paina kahdesti ja napauta Kieli.
  3. Valitse käytettävä kieli.
    Huomautus: Kaikki kielet eivät ole tuettuja.