Helppokäyttöominaisuudet

HTC One A9 on ominaisuuksia ja asetuksia, jotka mahdollistavat vaivattoman pääsyn sovelluksiin ja toimintoihin sekä niiden helpon käytön.

Paranna näytön luettavuutta

Jos näkösi on heikentynyt, käytä hyväksesi näitä ominaisuuksia näytön luettavuuden parantamiseksi.

Ota äänipalaute käyttöön

Käytä TalkBack-ominaisuutta kuullaksesi äänipalautteen puhelimella tekemistäsi toimenpiteistä. Katso Navigointi HTC One A9 -puhelimessa TalkBack-sovelluksella-ominaisuuden kanssa.

Käytä ääntäsi

Voit käyttää ääntäsi toiminnan suorittamiseksi HTC One A9.

Käytä Motion Launch

Motion Launch yhdistää liikkeen ja sormieleen toiminnan suorittamiseksi, kuten HTC One A9 herättäminen lepotilasta tai kameran käynnistäminen. Katso Mikä on Motion Launch?.

Avaa Kamera Motion Launch Ota kuva-toiminnolla. Katso Käynnistämällä kameran automaattisesti Motion Launch Ota kuva-tilassa.