PIN-koodin määrittäminen nano-SIM -kortille

Voit auttaa suojaamaan nano-SIM-kortin kiinnittämällä PIN (Personal Identification Number/Henkilökohtaisen tunnistusnumeron)-tunnuksen.
Tärkeää: Varmista ennen jatkamista, että sinulla on oletus PIN-koodi, jonka matkapuhelinoperaattorisi on toimittanut.
  1. Napauta Alkunäytössä > Asetukset > Suojaus.
  2. Napauta Aseta SIM-kortin lukitus.
  3. Valitse kortin lukitus antamalla kortin oletus-PIN-koodi, ja sen jälkeen napauta OK.
  4. Vaihtaaksesi PIN-koodin napauta Vaihda SIM-kortin PIN.

nano-SIM -kortin palauttaminen lukituksesta

Jos syötät väärän PIN-koodin useammin kuin sallittujen yritysten maksimimäärä, kortista tulee "‍PUK-lukittu"‍.

Tarvitset PUK-koodin (Pin Unlock Key) voidaksesi käyttää HTC One A9 -puhelinta uudelleen. Ota yhteyttä matkapuhelinoperaattoriisi saadaksesi tämän koodin.

1. Syötä puhelimen valintanäyttöruudulla PUK-koodi, ja sitten napauta Seuraava.
  2. Syötä uusi PIN-koodi, jota haluat käyttää, ja sitten napauta Seuraava.
  3. Syötä uusi PIN-koodi uudestaan ja napauta OK.
Asiaan liittyvät käyttöohjeet