Nykyisen näytön kiinnittäminen

Lisäsuojauksen tarjoamiseksi, kun näytät puhelintasi jollekin muulle, käytä näytön kiinnitystä lukitaksesi näyttöön nykyisen sovelluksen.
  1. Napauta Alkunäytössä > Asetukset > Suojaus.
  2. Napauta Lisäasetukset-välilehdellä Näytön kiinnitys ja napauta sittene Päälle/Pois-kytkintä kytkeäksesi sen päälle.
  3. Valitse näytetäänkö näytön lukitus, kun kiinnitys poistetaan. Jos haluat näyttölukon avaamiseen, toimi seuraavasti:
    • Jos et ole vielä asettanut näyttölukkoa, aseta näyttölukko napauttamalla Lukitse laite, kun kiinnitys poistetaan.
    • Jos olet asettanut näytön lukituksen, napauta Kysy lukituksen avauskuviota ennen kiinnityksen poistamista, jos sen Päälle/Pois-kytkintä ei ole kytketty päälle.
  4. Avaa haluamasi sovellus ja paina sitten .
  5. Avaa viimeksi avaamasi sovelluksen pikkukuva, napauta .
  6. Avataksesi näytön kiinnityksen, pidä - ja -painikkeita painettuina samanaikaisesti.