Digitaalisen varmenteen asettaminen

Käytä asiakas- ja Certificate Authority (CA) - digitaalisia sertifikaatteja antaaksesi HTC One A9 -puhelimen ottaa käyttöön VPN- tai suojattuja Wi-Fi-verkkoja ja myös tarjoamaan tunnistuksen suojatuille online-palvelimille. Saat sertifikaatin järjestelmäsi järjestelmänvalvojalta tai voit ladata sen sivustoilta, jotka vaativat varmennuksen.
Tärkeää:
  • Sinun on asetettava lukitusnäytön PIN-koodi tai salasana ennen digitaalisen varmenteen asentamista.
  • Eräät sovellukset, kuten selain tai sähköpostiasiakas antavat asentaa sertifikaatit suoraan sovelluksessa. Katso lisätietoja sovelluksen ohjeesta.
  1. Tallenna varmennetiedosto HTC One A9 -puhelimen juurikansioon.
  2. Napauta Alkunäytössä > Asetukset > Suojaus.
  3. Napauta Asenna SD-kortilta.
  4. Selaa sertifikaattiin valitaksesi sen.
  5. Syötä sertifikaatin nimi ja valitse, kuinka sitä käytetään.
  6. Napauta OK.