Kosketusäänet ja värinä

Jotkut haluavat saada ääni- tai värinäpalautteen koskettaessaan näyttöä, toiset taas eivät. Voit kytkeä päälle tai pois erityyppisiä kosketusääniä ja värinän HTC One A9 -puhelimessa.
  • Kosketusäänet napautettaessa puhelimen valintapaneelia
  • Kosketusäänet napautettaessa näytön kohteita
  • Näytön lukitusäänet
  • Vedä virkistääksesi -äänet
  • Värinä painettaessa laitteiston painikkeita
  • Kosketusääni ja värinä napautettaessa HTC Sense-näppäimistöä

Kosketusäänten ja värinän kytkeminen päälle ja pois

1. Napauta Alkunäytössä > Asetukset > Ääni ja ilmoitus.
  2. Valitse Järjestelmä-kohdassa valinta, jonka haluat kytkeä päälle tai pois.

Näppäimistöäänten ja värinän kytkeminen pois päältä

1. Napauta Alkunäytössä > Asetukset > Kieli ja näppäimistö.
  2. Napauta HTC Sense Input.
  3. Napauta Äänipalaute ja valitse sitten Ei mitään kytkeäksesi näppäimistöäänet pois päältä.
  4. Tyhjennä Värinäpalaute-valinta kytkeäksesi näppäimistövärinän pois päältä.