Näytön kirkkaus

1. Napauta Alkunäytössä > Asetukset > Näyttö ja eleet tai Näyttö, eleet ja painikkeet.
  2. Napauta Kirkkaustaso.
  3. Vedä Automaattinen kirkkaus -valinta valittuna liukusäädintä asettaaksesi maksimikirkkaustason. Tämä asettaa rajan, kuinka kirkas näyttö on, kun Automaattinen kirkkaus valitaan.
  4. Voit asettaa kirkkauden manuaalisesti tyhjentämällä Automaattinen kirkkaus -valinnan ja vetämällä kirkkauden liukusäädintä vasemmalle pienentääksesi näytön kirkkautta tai vasemmalle suurentaaksesi sitä.