Lentokonetila

Kun otat Lentokonetilan (Lento) käyttöön, kaikki HTC One A9 -puhelimen langattomat radiolaitteet sammutetaan, mukaan lukien puhelutoiminto, datapalvelut, Bluetooth ja Wi‍-Fi.

Kun otat Lentokonetilan pois käytöstä, puhelutoiminta otetaan uudelleen käyttöön ja edellinen Bluetooth- ja Wi‍-Fi-tila palautetaan.

Huomautus:
  • Voit kytkeä manuaalisesti Bluetooth- ja Wi‍-Fi -tilan takaisin, kun lentokonetila on otettu käyttöön.
  • Jos USB-jakaminen on kytketty päälle, lentokonetilan käyttöönotto kytkee sen pois päältä. USB-jakaminen on kytkettävä päälle manuaalisesti, kun otat lentokonetilan pois käytöstä.
Tee jokin seuraavasti kytkeäksesi lentokonetilan päälle tai pois päältä:
  • Paina VIRTA -painiketta ja napauta sitten Lentokonetila.
  • Pyyhkäise kahdella sormella alas tilapalkista avataksesi Pika-asetukset-paneelin. Napauta Lentokonetila-ruutua kytkeäksesi lentokonetilan päälle tai pois.
Käytössä ollessaan lentokonetila-kuvake näkyy tilapalkissa.