Älä häiritse -tila

Käytä Älä häiritse -tilaa puheluiden estämiseen ja hiljennä äänihälytykset ja ilmoitukset, mutta pidä datayhteys käytettävissä.
  1. Pyyhkäise kahdella sormella alaspäin näytön yläosasta avataksesi Pika-asetukset.
  2. Napauta .
  3. Napauta Täysi hiljaisuus, Vain hälytykset tai Vain ensisijaisuus sen mukaan, kuinka haluat sallia poikkeuksia. Kun Vain ensisijaisuus on valittu, voit vastaanottaa viestejä tai puheluita yhteystiedoilta poikkeukset-luettelossasi.
  4. Napauta Kunnes kytket tämän pois, jos haluat kytkeä Älä häiritse -tilan pois itse tai napauta tai asettaaksesi tuntimäärän ennen kuin Älä häiritse -tila kytkeytyy pois päältä automaattisesti.
  5. Aktivoi se napauttamalla Valmis.
Älä häiritse -kuvake tulee näkyviin tilapalkkiin.
Vihje: Kun näyttö on päällä, paina ÄÄNENVOIMAKKUUS ja napauta Lopeta nytkytkeäksesi Älä häiritse -tilan nopeasti pois päältä.
Huomautus: Kun Älä häiritse on päällä, ilmoitus-LED ei vilku.

Ilmoitusten ja yhteystietojen Älä häiritse -tilan ohituksen salliminen

Lisää tärkeitä yhteystietoja poikkeukset-luetteloon, jotta voit edelleen vastaanottaa puheluita ja viestejä, kun Älä häiritse -tila on päällä.
  1. Napauta Alkunäytössä > Asetukset > Ääni ja ilmoitus.
  2. Napauta Älä häiritse > Ensisijaisuustila.
  3. Napauta Päälle/Pois-kytkintä sallittavien kohteiden vieressä.
  4. Napauta Viestit kohteesta tai Puhelut kohteesta valitaksesi, ketkä voivat ottaa sinuun yhteyttä.
  5. Napauta Hallitse hyväksyttyjä yhteystietoja ja napauta sitten lisätäksesi yhteystietoja poikkeukset-luetteloosi.

Poistaaksesi yhteystietoja tai numeroita luettelosta, napauta > Poista yhteystiedot.

Älä häiritse -aikataulun asettaminen

Aikatauluta Älä häiritse-tilan kytkeytyminen päälle automaattisesi ja sen kesto. Voit esimerkiksi asettaa sen päälle viikoittaisen kokouksen ajaksi.
  1. Napauta Alkunäytössä > Asetukset > Ääni ja ilmoitus.
  2. Napauta Älä häiritse > Aikataulut.
  3. Napauta Lisää sääntö.
  4. Syötä säännölle nimi ja valitse perustuukos se aikaan vai tapahtumaan.
    Aikasääntö
    • Aseta päivät.
    • Aseta alkamis- ja päättymisaika.
    • Valitse Älä häiritse -taso.
    Tapahtumasääntö
    • Valitse kalenteri, jolle haluat tehdä säännön.
    • Aseta ehto vastaustyypille.
    • Valitse Älä häiritse -taso.
Vihje: Voit kytkeä aikataulun päälle tai pois napauttamalla Päälle/Pois-kytkintä katsoessasi aikataulutietoja.