Sijaintipalvelujen kytkeminen päälle tai pois

Sijaintitiedon lähteiden on oltava käytössä ennen kuin HTC One A9 pystyy löytämään sijaintisi.
  1. Napauta Alkunäytössä > Asetukset > Sijainti.
  2. Kytke Sijaintipalvelut päälle ja pois päältä napauttamalla Päälle/Pois-kytkintä.
  3. Valitse Sijaintilähteet-kohdassa haluamasi sijaintitila. Voidaksesi esimerkiksi arvioida paremmin sijaintisi, valitse Korkea tarkkuus. Valitse akkuvirtaa säästääksesi Akunsäästö.

Sijaintilähteen (esim GPS) kytkeminen pois päältä tarkoittaa, ettei mikään sovellus HTC One A9 -puhelimessa kerää sijaintitietojasi kyseisellä sijaintilähteellä. Kolmannen osapuolen sovellukset voivat kuitenkin kerätä – ja HTC One A9 voi jatkaa niiden tarjoamista – sijaintitietoja muilla lähteillä, mukaan lukien Wi‍-Fi-palvelu ja signaalitriangulaatio.