HTC BoomSound-laitteen käyttö kuulokkeilla

Liitä kuulokkeet ja kytke HTC BoomSound -päälle ja Dolby-audio nauttiaksesi hienostuneista audion yksityiskohdista persoonallisemmalla tavalla.
  1. Napauta Alku-näytössä ja paikallista ja napauta sitten Asetukset.
  2. Liitä kuulokkeet kuulokeliitäntään.
  3. Napauta Dolby Audiolla varustettu HTC BoomSound Päälle/Pois -kytkintä.
  4. Napauta Dolby Audiolla varustettu HTC BoomSound ja valitse sitten valinta Valitse kuulokkeet -näytöltä. HTC One A9 muistaa valitsemasi kuulokeprofiilin, joten sinun ei tarvitse valita sitä uudelleen seuraavalla kerralla.
Huomautus: HTC BoomSound ja Dolby-audio ei ole käytettävissä HDMI:llä, Bluetooth:llä, Miracast:llä tai USB-audiolähdöllä.