Tietojen vastaanottaminen Bluetooth-yhteydellä

HTC One A9 voi vastaanottaa Bluetooth-yhteydellä erilaisia tiedostoja, muun muassa valokuvia, musiikkikappaleita, yhteystietoja, kalenteritapahtumia ja erilaisia asiakirjoja, kuten PDF-tiedostoja.
Tärkeää: Katso laitteen dokumentaatiosta ohjeita tietojen lähettämisestä Bluetooth-yhteydellä.
  1. Käynnistä Bluetooth.

Katso Bluetooth:n kytkeminen päälle tai pois.

2. Lähetä lähettävästä laitteesta yksi tai useampi tiedosto HTC One A9 -puhelimeen.
  3. Hyväksy pyydettäessä laiteparinmuodostuspyyntö HTC One A9 -puhelimesta ja lähettävästä laitteesta. Sinua voidaan myös kehottaa antamaan sama salasana tai vahvistamaan automaattisesti luotu salasana molemmilla laitteilla.

Saat sitten Bluetooth-valtuutuspyynnön.

4. Napauta Parita.
  5. Kun HTC One A9 vastaanottaa tiedoston siirtopyyntöilmoituksen, liu'uta alas Ilmoitukset-paneelia, napauta tulevan tiedoston siirtoilmoitusta ja napauta Hyväksy.
  6. Ilmoitus näytetään tiedoston siirron aikana. Liu'uta alas Ilmoitukset-paneelia ja napauta sitten asiaankuuluvaa ilmoitusta näyttääksesi tiedoston.
  7. Voit myös napauttaa > Näytä vastaanotetut tiedostot näyttääksesi Bluetooth-sovelluksella vastaanotetut tiedostot.