Bluetooth-kuulokkeiden liittäminen

Voit kuunnella musiikkia Bluetooth A2DP -stereokuulokkeilla tai soittaa hands-free-puheluja käyttämällä yhteensopivia Bluetooth-kuulokkeita.
Tärkeää: Ennen kuin liität kuulokkeet, ne on asetettava havaittavissa olevaan tilaan, jotta HTC One A9 voi löytää ne. Katso lisätietoja kuulokkeiden käyttöoppaasta.
  1. Kytke Bluetooth päälle ja tarkista käytettävissä olevien laitteiden luettelo.

Katso Bluetooth:n kytkeminen päälle tai pois.

2. Jos kuulokkeitasi ei ole luettelossa, napauta Hae laitteita virkistääksesi luettelon.
  3. Napauta kuulokkeiden nimeä Käytettävissä olevat laitteet -osassa. HTC One A9 muodostaa kuulokkeista laiteparin, ja kuulokkeiden yhteyden tila näytetään Laiteparit-osassa.
  4. Jos kehotetaan, syötä salasana, yritä 0000 tai 1234 tai katso oikea salasana kuulokkeiden ohjekirjasta.
Kun Bluetooth -kuulokkeet on liitetty, näet tilarivillä -symbolin.

Bluetooth-kuulokkeiden liittäminen uudelleen

Normaalisti voit helposti liittää kuulokkeet uudelleen kytkemällä Bluetooth-yhteyden päälle HTC One A9 -puhelimessa ja sitten kytkemällä kuulokkeet päälle.

Saatat kuitenkin joutua muodostamaan yhteyden manuaalisesti, jos kuulokkeitasi on käytetty toisella Bluetooth-laitteella.

1. Kytke Bluetooth päälle ja tarkista pariutettujen laitteiden luettelo.

Katso Bluetooth:n kytkeminen päälle tai pois.

2. Napauta kuulokkeiden nimeä Laiteparit-osassa.
  3. Jos kehotetaan, syötä salasana, yritä 0000 tai 1234 tai katso oikea salasana kuulokkeiden ohjekirjasta.

Jos et vieläkään voi muodostaa uudelleen yhteyttä kuulokkeisiin, noudata Bluetooth-laiteparin purkaminen -kohdan ohjeita ja noudata sitten Bluetooth-kuulokkeiden liittäminen -kohdan ohjeita.