Bluetooth:n kytkeminen päälle tai pois

1. Napauta Alku-näytössä ja paikallista ja napauta sitten Asetukset.
  2. Napauta Bluetooth Päälle/Pois-kytkintä kytkeäksesi Bluetooth-yhteyden päälle ja pois.
  3. Napauta Bluetooth nähdäksesi luettelon käytettävissä olevista laitteista.
Huomautus: Kytke Bluetooth akkuvirran säästämiseksi pois päältä tai paikoissa, joissa langattoman laitteen käyttö on kiellettyä, kuten lentokoneessa tai sairaaloissa.