Musiikin suoratoisto kaiuttimiin, jotka toimivat Qualcomm AllPlay -älykäs media -alustalla

Varmista ennen kuin aloitat, että kaiuttimet on liitetty Wi‍-Fi-verkkoon. Katso kaiuttimien toimitukseen kuuluvista asiakirjoista, kuin kaiuttimet asetetaan ja liitetään Wi‍-Fi-verkkoon.
  1. Kun olet liittänyt kaiuttimet Wi‍-Fi-verkkoon, avaa musiikkisovellus HTC One A9 -puhelimessa.
  2. Pyyhkäise näytöllä kolmella sormella ylöspäin.

HTC One A9 kytkee sen jälkeen Wi‍-Fi-sovelluksen automaattisesti päälle ja hakee Wi‍-Fi-verkossa olevia medialaitteita. Sen jälkeen näkyviin tulee käytettävissä olevien kaiuttimien luettelo.

3. Napauta kaiutinta, johon haluat muodostaa yhteyden.
  4. Aloita musiikin toistaminen käyttämälläsi musiikkisovelluksella. Kuulet nyt toistettavan musiikin valitsemastasi kaiuttimesta.
  5. Vaihtaaksesi kaiuttimien tai ryhmitelläksesi niitä, pyyhkäise näyttöä uudelleen ylöspäin kolmella sormella.
    • Napauta toista kaiutinta suoratoistaaksesi musiikin siihen.
    • Ryhmittääksesi kaiuttimet niin, että musiikki toistuu niistä samanaikaisesti, napauta Ryhmä-painiketta kaiuttimen nimen vieressä, valitse muut kaiuttimet, joiden kanssa haluat ryhmittää sen ja napauta sitten OK.
Asiaan liittyvät käyttöohjeet