Musiikin suoratoisto Blackfire-yhteensopiviin kaiuttimiin

Toista musiikkia samanaikaisesti useisiin Blackfire-yhteensopiviin kaiuttimiin HTC One A9 -puhelimesta.

Varmista ennen kuin aloitat, että kaiuttimet on liitetty Wi‍-Fi-verkkoon. Katso kaiuttimien toimitukseen kuuluvista asiakirjoista, kuin kaiuttimet asetetaan ja liitetään Wi‍-Fi-verkkoon.
  1. Kun olet liittänyt kaiuttimet Wi‍-Fi-verkkoon, avaa musiikkisovellus HTC One A9 -puhelimessa.
  2. Pyyhkäise näytöllä kolmella sormella ylöspäin.

HTC One A9 kytkee sen jälkeen Wi‍-Fi-sovelluksen automaattisesti päälle ja hakee Wi‍-Fi-verkossa olevia medialaitteita. Näkyviin tulee käytettävissä olevien kaiuttimien luettelo.

3. Napauta kaiutinta, johon haluat muodostaa yhteyden.
  4. Aloita musiikin toisto musiikkisovelluksessa. Kuulet nyt toistettavan musiikin valitsemastasi kaiuttimesta.
  5. Vaihtaaksesi kaiuttimien tai ryhmitelläksesi niitä, pyyhkäise näyttöä uudelleen ylöspäin kolmella sormella.
    • Toistaaksesi musiikkia toisesta kaiuttimesta, napauta sitä.
    • Ryhmittääksesi kaiuttimet niin, että musiikki toistuu niistä samanaikaisesti, napauta Ryhmä-painiketta kaiuttimen nimen vieressä, valitse muut kaiuttimet, joiden kanssa haluat ryhmittää sen ja napauta sitten OK.

Kaiuttimien nimeäminen uudelleen

Voit nimetä uudelleen Blackfire-yhteensopivat kaiuttimet Asetuksissa.
  1. Varmista, että kaiuttimet on liitetty Wi‍-Fi-verkkoosi.
  2. Napauta Alkunäytössä > Asetukset > HTC Connect.

HTC One A9 kytkee sen jälkeen Wi‍-Fi-sovelluksen automaattisesti päälle ja hakee Wi‍-Fi-verkossa olevia medialaitteita. Sen jälkeen näkyviin tulee Blackfire-kaiuttimien luettelo.

3. Napauta kaiuttimen nimen vieressä.
  4. Syötä uuden kaiuttimen nimi ja napauta sitten Valmis.