HTC Connect-sovelluksen käyttö mediasi jakamiseen

Varmista ennen kuin aloitat, että olet asettanut kaiuttimet, TV-vastaanottimen tai laitteen muodostamaan yhteyden Wi‍-Fi-verkkoon. Katso laitteen asiakirjoista kuinka asetus tehdään.
  1. Avaa ja toista musiikkia tai muuta mediasisältöä, jota haluat jakaa HTC One A9 -puhelimesta.
  2. Pyyhkäise näytöllä kolmella sormella ylöspäin.
  3. Valitse laite, johon haluat muodostaa yhteyden.
  4. Heti kun on yhdistetty, käytä puhelintasi äänenvoimakkuuden ohjaamiseen, pidä tauko tai jatka toistoa, jne.
  5. Langattoman median jakamisen pysäyttämiseksi ja irrottamiseksi laitteesta pyyhkäise kolmella sormella alaspäin näytöllä.
Asiaan liittyvät käyttöohjeet