Mikä on HTC Connect?

Suoratoista musiikkia tai videota HTC Connect-sovelluksella HTC One A9 -puhelimesta kaiuttimiin tai TV-vastaanottimeen pyyhkäisemällä ruudulla ylöspäin kolmella sormella.

Voit suoratoistaa mediaa mihin tahansa seuraavan tyyppisiin laitteisiin:

• Blackfire-yhteensopivat usean huoneen kaiuttimet
  • Usean huoneen kaiuttimet, jotka tukevat Qualcomm AllPlay -älykäs media -alustaa
  • DLNA-yhteensopivat kaiuttimet ja TV-vastaanotin
  • Miracast-yhteensopivat näyttölaitteet
  • Bluetooth-kaiuttimet
  • HTC:n sertifioimat elektroniset laitteet tai lisävarusteet, joissa on HTC Connect-logo:
Huomautus: Joistakin laitteista on muodostettava laitepari ennen kuin niihin voi jakaa.

Nähdäksesi luettelon tuetuista laitteista tai lisävarusteita, siirry sivulle https://www.htc.com/htc-connect. Katso lisätietoja kohteesta HTC Connect osoitteesta https://www.htc.com/htc-connect.