Puhelimen internet-yhteyden jakaminen USB-jakamisella

Eikö tietokoneeseesi ole saatavissa internet-yhteyttä? Ei ongelmaa. Käytä HTC One A9 -puhelimen tiedonsiirtoyhteyttä muodostaaksesi internet-yhteyden.
Tärkeää:
  • Varmistaaksesi, että HTC One A9 -puhelimen USB-ajurit ovat ajan tasalla, asenna HTC Sync Manager -sovelluksen uusin versio tietokoneellesi.
  • Varmista, että matkapuhelinoperaattorillasi on USB-jakaminen käyttöönotettuna.
  • USB-jakaminen on ehkä lisättävä datasiirtopakettiin, ja siitä voi aiheutua lisäkustannuksia. Ota yhteyttä matkapuhelinoperaattoriisi saadaksesi asiasta lisätietoja.
  • Varmista, että mobiilidata on kytketty päälle.
  1. Liitä HTC One A9 -puhelin tietokoneeseen toimitukseen kuuluvalla USB-kaapelilla.
  2. Napauta Alku-näytössä ja paikallista ja napauta sitten Asetukset.
  3. Napauta Langaton ja verkot -näytöllä Lisää.
  4. Napauta Matkapuhelinverkon jakaminen > USB-liitin > USB-jakaminen.