HTC One A9 -puhelimen käyttö Wi‍-Fi-hotspot

Jaa tiedonsiirtoyhteys muiden laitteiden kanssa muuttamalla HTC One A9 Wi‍-Fi-hotspot.

Tärkeää:
  • Varmista, että datayhteys on kytketty päälle.
  • Sinulla täytyy olla tiliisi liittyvä hyväksytty datasopimus matkapuhelinpalvelusi tarjoajalta käyttääksesi tätä palvelua. Wi‍-Fi-hotspot liitetyt laitteen käyttävät tilaamasi datansiirtosopimuksen dataa.
  1. Napauta Alku-näytössä ja paikallista ja napauta sitten Asetukset.
  2. Napauta Langaton ja verkot -näytöllä Lisää.
  3. Napauta Matkapuhelinverkon jakaminen > Wi-Fi Hotspot.

Kun kytket Wi‍-Fi-verkkopisteen ensimmäistä kertaa päälle, se on asetettava.

4. Syötä verkkopisteen nimi tai käytä oletusta.
  5. Syötä salasana tai käytä oletusta.

Salasana on avain, joka muiden henkilöiden on annettava laitteellaan, jotta he voivat käyttää HTC One A9 -puhelinta langattomana reitittimenä.

6. Tehdäksesi Wi-Fi-hotspot turvallisemman, napauta > Lisäasetukset.

Valitse käytettävistä olevista asetuksista ja paina sitten .

7. Napauta kannettavan Wi-Fi Hotspot Päälle/Pois-kytkintä kytkeäksesi sen päälle.

Voit alkaa käyttää HTC One A9 -puhelinta Wi‍-Fi-hotspot, kun tilapalkissa näkyy -kuvake.

Tärkeää: Minimoidaksesi turvallisuusriskit, käytä oletussuojausasetuksia ja aseta vahva ja yksilöllinen salasana.