Yhdistäminen VPN-verkkoon

Lisää virtuaalisia yksityisiä verkkoja (VPN-verkkoja), jotka mahdollistavat resurssien käytön lähiverkon, kuten yritysverkon tai kotiverkon, sisällä.

Ennen kuin pystyt liittämään HTC One A9 -kameran paikalliseen verkkoosi, sinua saatetaan pyytää:
  • Asentamaan turvavarmenteita.
  • Syöttämään kirjautumistietosi.
  • Lataamaan ja asentamaan vaadittu VPN-sovellus, jos olet muodostamassa yhteyttä suojattuun yritysverkkoon. Ota yhteyttä verkon ylläpitäjään yksityiskohtia varten.

HTC One A9 -puhelimesi täytyy myös muodostaa Wi‍-Fi- tai datayhteys, ennen kuin voit muodostaa VPN-yhteyden.

VPN-yhteyden lisääminen

Tärkeää: Sinun on asetettava lukitusnäytön PIN-koodi, salasana tai kuvio ennen kuin voit käyttää käyttöoikeustietojen tallennustilaa ja määrittää VPN:n.
  1. Napauta Alku-näytössä ja paikallista ja napauta sitten Asetukset.
  2. Napauta Langaton ja verkot -näytöllä Lisää.
  3. Napauta VPN > > Lisää VPN-profiili.
  4. Anna VPN-asetukset ja aseta ne verkon ylläpitäjältä saamiesi turvallisuustietojen mukaan.
  5. Napauta Tallenna.

Yhdistäminen VPN:ään

1. Napauta Alku-näytössä ja paikallista ja napauta sitten Asetukset.
  2. Napauta Langaton ja verkot -näytöllä Lisää.
  3. Napauta VPN-painiketta.
  4. Napauta VPN-verkkoa, johon haluat muodostaa yhteyden.
  5. Anna tunnistetiedot ja napauta sitten Yhdistä. Kun yhteys on muodostettu, tilapalkin ilmoitusalueelle ilmestyy VPN yhdistetty -kuvake .
Avaa web-selain päästäksesi resursseihin, kuten intranet-sivustoille yritysverkossasi.

VPN-yhteyden lopettaminen

• Napauta Asetukset-kohdassa Lisää > VPN-verkkoja. Napauta VPN-yhteyttä ja napauta sitten Katkaise yhteys.
  • Avaa Ilmoituspaneeli liu'uttamalla. Jos näet VPN-yhteyden, napauta sitä ja napauta sitten Katkaise yhteys.
Asiaan liittyvät käyttöohjeet