FM-radio kuunteleminen

Kuuntele suosikkiradioasemiasi FM-radio-sovelluksella.
Tärkeää: Sinun on ensin liitettävä kuulokkeet HTC One A9 -laitteen ääniliittimeen käyttääksesi FM-radio. FM-radio käyttää stereokuulokkeita FM-radion antennina.
  1. Napauta Alku-näytössä ja paikallista ja napauta sitten FM-radio.
  2. Napauta .

Kun avaat FM-radio ensimmäistä kertaa, se hakee paikallisia FM-asemia, joita voit kuunnella.

3. Kuunnellessasi FM-asemaa, voit:
    • Napauttaa - tai -painiketta siirtyäksesi edelliselle tai seuraavalle asemalle.
    • Vetää liukusäädintä virittääksesi FM-kaistalla olevalle taajuudelle. Hienosäätääksesi radiotaajuutta, napauttaa tai .
    • Napauttaa lisätäksesi radioaseman suosikkeihin. Katsoa muita suosikkeja ja esiasetettuja asemia, napauttamalla .
  4. Sammuttaa FM-radio kokonaan napauttamalla .