Sää tarkistaminen

Voit tarkistaa sään ja seuraavien päivien sääennusteen Sää-sovelluksella ja -widgetillä. Nykyisen sijaintisi lisäksi voit katsella sääennusteita eri paikoista ympäri maailmaa.
  1. Napauta Alku-näytössä ja paikallista ja napauta sitten Sää. Näet eri kaupunkien säätilan, mukaan lukien oman olinpaikkasi.
  2. Napauta kaupunkia nähdäksesi säätiedot.
  3. Pyyhkäise Tuntikohtainen- ja Säätiedotus-välilehdille nähdäksesi valitsemasi sijainnin säätiedotukset.
  4. Tarkista sää muissa kaupungeissa napauttamalla ja valitsemalla sitten haluamasi kaupungin.
  5. Voit lisätä kaupunkeja napauttamalla ja siirtymällä sitten sijaintiin.
  6. Muuttaaksesi lämpötila-asteikkoa, päivittääksesi aikataulun jne, napauta > Asetukset.
Sää-sovellukseen tekemäsi asetukset vaikuttavat myös Kello ja Kalenteri-sovelluksissa näkyviin säätietoihin.