Kello käyttäminen

Kello-sovelluksesta saat paljon muutakin kuin pelkän päiväyksen ja kellonajan. Käytä HTC One A9 -puhelinta maailmankellona nähdäksesi, mikä on päivämäärä ja aika eri kaupungeissa ympäri maailmaa. Voit myös asettaa muistutuksia tai ottaa aikaa käyttämä sekuntikellolla tai ajastimella.

Hälytyksen asettaminen

Voit asettaa yhden tai useamman hälytyksen.
  1. Napauta Alku-näytössä ja paikallista ja napauta sitten Kello.
  2. Avaa Hälytykset-välilehti, valitse hälytyksen valintaruutu ja napauta hälytystä.
  3. Käytä Aseta hälytys -kohdassa vierityskiekkoja hälytysajan asettamiseen.
  4. Jos haluat hälytyksen toimivan useina päivinä, napauta Toista.
  5. Napauta Valmis.
Vihje:
  • Hälytys kytketään pois päältä tyhjentämällä hälytyksen valintaruutu.
  • Jos tarvitset enemmän kuin kolme hälytystä, napauta .

Päivämäärän ja ajan asettaminen manuaalisesti

1. Napauta Alku-näytössä ja paikallista ja napauta sitten Kello.
  2. Napauta Maailmankello-välilehdellä > Paikallisajan asetukset.
  3. Tyhjennä Automaattinen päivä ja aika ja Automaattinen aikavyöhyke, ja aseta sitten haluamasi aikavyöhyke, päivämäärä ja aika.
Vihje: Näyttääksesi ajan 24-tuntisessa muodossa, valitse Käytä 24 tunnin kelloa -valinta.