Mukauttaminen HTC Dot View

Jos ostit HTC One A9 -puhelimelle suunnitellun HTC Dot View-kotelon, käytä sen sovellusta mukauttaaksesi, mitä kotelon läpi näkyy.
Napauta Alku-näytössä ja paikallista ja napauta sitten HTC Dot View.
Huomautus: HTC Dot View -sovellus on käytettävissä kohteessa Google Play. Varmista, että asennat uusimman sovelluspäivityksen.

Taustakuva

Valitse esiasetettu taustakuva tai luo valokuvasta oma pistetaustakuva.
  1. Napauta HTC Dot View -sovelluksessa > Teemat.
  2. Valitse taustakuvaksi esiasetettu kuvio.

Luo oma taustakuvasi napauttamalla ja valitse sitten, haluatko käyttää aiemmin otettua valokuvaa Galleria vai ottaa uuden valokuvan. Voit lisätä taustakuvan myös Teemat-sovelluksesta.

3. Jos valitsit tai otit valokuvan, rajaa valokuva ja napauta sitten Valmis.
  4. Napauta Käytä.
Käyttäessäsi omaa taustakuvaa, saat parhaat tulokset käyttämällä yksinkertaista kuvaa, jossa on selvästi erottuvat värit aiheen ja taustan välillä. Käytä esimerkiksi kuvaa, jossa on suurikontrastinen aihe yksinkertaista taustaa vasten.

Näytettävien ilmoitusten tyypit

Ilmoitukset kellohälytyksistä, ajastimista ja kalenteritapahtumista näkyvät automaattisesti HTC Dot View-kotelon läpi. Voit valita näytetäänkö vai piilotetaanko sovellusten ilmoitukset - näihin sovelluksiin kuuluu mm. Sähköposti, Viestit ja Puhelin.
  1. Napauta HTC Dot View -sovelluksessa > Asetukset > Ilmoituksen asetukset.
  2. Valitse mitkä sovellusten ilmoitukset haluat näyttää tai piilottaa.