Google sovellukset

Voit luottaa Google-sovellussarjaan HTC One A9 -puhelimessa apuna tuottavuudelle, surffailuun internetissä, viihteeseen ja muuhun.

Gmail

Gmail Antaa lähettää ja vastaanottaa sähköpostia Google-tileiltä tai muilta sähköpostitileiltä - kaikki yhdellä helppokäyttöisellä sovelluksella.

Google Chrome

Käytä Google Chrome-sovellusta internetissä surffaamiseen, web-hakuihin ja kirjanmerkitsemään suosikki-web-sivujasi.

Google Drive

Tallenna valokuvat, asiakirjat ja muut Google Drive-palvelun tiedostot käyttääksesi niitä HTC One A9 -puhelimessa, tietokoneessa, ja kannettavissa laitteissa. Google Drive-palvelusta saamasi oletustallennustilan lisäksi, voit olla oikeutettu saamaan lisää online-tallennustilaa ilmaiseksi. Kirjaudu sisään Google -tilille HTC One A9 -puhelimessa—ei tietokoneesta tai ei-HTC-puhelimista—hyödyntääksesi tämän tarjouksen.

Google Maps

Google Maps mahdollistaa nykyisen sijainnin jäljittämisen, reaaliaikaisten liikenneolosuhteiden tarkastelemisen ja yksityiskohtaiset reittiohjeet määränpäähäsi.

Se tarjoaa myös etsintätyökalun, jossa voit paikantaa kiinnostavia paikkoja tai osoitteen kartalla, tai näyttää sijaintipaikkoja katutasolla.

Google Play Musiikki

Google Play Musiikki mahdollistaa oman musiikkikirjaston luomisen, suosikkiraitojen toistamisen, tuhansien eri puolilta maailmaa vaikuttavien artistien uusimpien albumeiden tai kappaleiden ostamisen.

YouTube

Jaa videosi tai tarkista uusimmat videosensaatiot käyttämällä YouTube-sovellusta.