Hakujen tekeminen HTC One A9 -puhelimessa ja verkossa

Voit hakea tietoja HTC One A9 -puhelimesta ja verkosta. Käynnistä hakusi Google-haku -sovelluksessa antamalla hakusanan tai käyttämällä Google Äänihaku -toimintoa.
Avataksesi Google-haku alkunäytöstä, napauta ja paikallista ja napauta sitten Google. Tai napauta Google-hakupalkki-pienohjelmaa, kun se on käytettävissä.
Vihje: Joissakin sovelluksissa, kuten Henkilöt tai Sähköposti, on omat hakutoiminnot, joilla voit hakea tietoja juuri niistä sovelluksista.

Hakujen tekeminen webissä ja HTC One A9 -puhelimessa

1. Napauta Alku-näytössä ja paikallista ja napauta sitten Google.

Jos olet jo asettanut Google-tilin HTC One A9 -puhelimeen, sinulle tarjotaan valinta kirjautua sisään kohteeseen Google Now.

2. Syötä hakuruutuun etsimäsi asia. HTC One A9 -puhelimen vastaavat tulokset ja Google-web-haun suositukset näytetään kirjoittaessasi.
  3. Jos hakemasi kohde on ehdotusluettelossa, avaa se yhteensopivassa sovelluksessa napauttamalla sitä.
Huomautus: Voit myös suodattaa web-hakutuloksia napauttamalla mitä tahansa luokkaa suodatinpalkissa näytön alaosassa.

Web-haku puheella

Käytä Google Äänihaku -sovellusta löytääksesi tietoja verkosta puhumalla HTC One A9 -puhelimeen.
Huomautus: Tämä ominaisuus ei ehkä ole käytettävissä kaikissa kielissä.
  1. Napauta Alku-näytössä ja paikallista ja napauta sitten Google.
  2. Sano "‍OK, Google"‍ ja sano sitten, mitä olet hakemassa. Kun olet puhunut Google-web-haku näyttää vastaavat tulokset.
  3. Jos hakemasi kohde on listalla, avaa se oikeassa sovelluksessa napauttamalla sitä. Muuten sano "‍OK, Google"‍ hakeaksesi uudelleen.

Hakuasetusten määrittäminen

1. Napauta Alkunäytössä > Asetukset > Google.
  2. Napauta Hae ja Nyt.
  3. Napauta asetettavaa hakuvalintaa.

Saadaksesi apua tai tarjotaksesi palautetta, napauta .