Now on Tap

Käytä Now on Tap-sovellusta tietojen etsimiseen katsoessasi sähköposteja ja web-sivustoja, kuunnellessasi musiikkia tai jopa vaihtaessasi tekstiviestejä.Now on Tap antaa sinun etsiä tietoja näytöstä, jossa olet, niin ettei sinun tarvitse poistua sovelluksesta. Pidä vain kohdetta painettuna, Now on Tap näyttää asiaan liittyviä tietoja, sovelluksia ja toimintoja.
Huomautus: Tämä ominaisuus ei ehkä ole käytettävissä kaikissa kielissä.

Now on Tap:n kytkeminen päälle

Tärkeää: Ennen Now on Tap-sovelluksen kytkemistä päälle:
  • Varmista, että olet kirjautunut Google-tilillesi, ja että Google Now on asetettu. Katso Google Now -sovelluksen asettaminen-sovelluksen asetus saadaksesi lisätietoja.
  • Kytke sijaintipalvelut päälle ja varmista, että internet-yhteys toimii.
  1. Napauta Alku-näytössä ja paikallista ja napauta sitten Google.
  2. Napauta > Asetukset > Now-kortit.
  3. Napauta Now on Tap, ja napauta sitten Kytke päälle.

Haku Now on Tap-toiminnolla

1. Pidä käyttämässäsi sovelluksessa -kohtaa painettuna. Now on Tap analysoi näytön ja näyttää kortin, jossa on tietoja, sovelluksia tai toimintoja, jotka liittyvät etsittyyn kohteeseen tai sijaintiin.
  2. Napauta kohdetta kortilla nähdäksesi lisätietoja tai suorittaaksesi toiminnan. Voit myös sanoa "‍OK, Google"‍ ja sanoa, mitä haluat tietää haettavasta kohteesta tai sijainnista. Jos Now on Tap etsi esimerkiksi ravintolaa, voit sanoa "‍OK, Google. Vie minut tähän ravintolaan"‍ saadaksesi reittiohjeet kyseiseen sijaintiin.
  3. Piilottaaksesi tietokortit ja palataksesi näyttöön, paina .

Virran katkaiseminen Now on Tap

1. Napauta Alkunäytössä > Asetukset > Google.
  2. Napauta Hae ja Now > Now-kortit.
  3. Napauta kytkintä Now on Tap -valinnan vieressä.