Pikatietojen hakeminen Google Now -sovelluksesta

Haluatko tietää aamulla työmatkalla vallitsevan sään ennen päivän aloittamista? Google Now tarjoaa nopeaa ja ajan tasaista tietoa sinulle tärkeistä asioista - kaikki ilman etsimistä.
Sijaintisi, vuorokaudenajan ja aiempien Google-hakujen mukaan Google Now näyttää tietokortteja, joihin sisältyvät:
  • Päivän sää ja tulevien päivien sääennuste.
  • Työmatkasi meno- ja paluuliikennetilanne.
  • Suunnat ja matkustusaika seuraavaan tapaamiseen.
  • Seuraava laiturille saapuva juna tai pysäkille saapuva bussi.
  • Suosikkijoukkueesi pistetilanne ja sijoitus pistetaulukossa peliä katsoessasi.

Avaa Google-haku -sovellus käyttääksesi Google Now -toimintoa. Napauta alkunäytössä ja paikallista ja napauta sitten Google. Tai napauta Google-hakupalkki-pienohjelmaa, kun se on käytettävissä.

Google Now -sovelluksen asettaminen

Tärkeää: Ennen kohteen Google Now asettamista:
  • Varmista, että olet kirjautunut Google-tilillesi.
  • Kytke sijaintipalvelut päälle ja varmista, että internet-yhteys toimii.
  1. Napauta Alku-näytössä ja paikallista ja napauta sitten Google.
  2. Napauta Näin pääset alkuun. Tai jos olet aiemmin asettanut Google Now:n HTC One A9 -puhelimeen ja kytkenyt se pois päältä, napauta Hae Now-kortit > Määritä.
  3. Lue tietonäyttö ja napauta sitten Kyllä, olen mukana. Google Now -tietokortteja alkaa tulla näkyviin Google-hakunäyttöön.
  4. Pyyhkäise näyttöä ylös nähdäksesi kaikki tietokortit.
  5. Pyyhkäise oikealle hylätäksesi kortin.
Jaettavaksi sallimasi tietojen mukaan, lisää tietokortteja tulee näkyviin Google-hakunäyttöön, kun käytät HTC One A9 -puhelinta hakeaksesi verkosta, luodaksesi tapaamisia, asettaaksesi muistutuksia jne.

Korttiasetusten muuttaminen

Voit mukauttaa helposti Google Now -korttien asetuksia tietotarpeisiisi sopiviksi. Voit esimerkiksi muuttaa sääyksiköitä Sää-kortissa tai kuljetustilaa Liikenne-kortissa.
  1. Napauta Alku-näytössä ja paikallista ja napauta sitten Google.
  2. Tee jokin seuraavista:
    • Muuttaaksesi määrätyn kortin asetuksia, napauta ja napauta sitten toimintaa.
    • Muuttaaksesi määrättyjä tietoja, kuten työosoite, seuraamasi urheilujoukkue tai osakkeet, napauta ja napauta sitten Mukauta Google nyt. Valitse muutettavat tiedot.

Muistutusten asettaminen Google Now -sovelluksessa

Muistutusten luominen kohteessa Google Now on helppo tapa pysyä ajan tasalla toimitettavista tehtävistä. Voit asetta aika- tai sijaintiperusteisia muistutuksia. Kun muistutusaika on koittanut, tai kun olet saapunut määrättyyn sijaintiin, Google Now näyttää Muistutus-kortin Google-hakunäytössä ja kuulet muistutuksen merkkiäänen.
Huomautus: Tämä ominaisuus ei ehkä ole käytettävissä kaikissa kielissä.
  1. Napauta Alku-näytössä ja paikallista ja napauta sitten Google.
  2. Napauta ja napauta sitten Muistutukset.
  3. Napauta .
  4. Syötä muistutuksen otsikko, kuten tehtävä, josta haluat muistuttaa.
  5. Valitse Aika asettaaksesi aikaan perustuvan muistutuksen tai Paikka asettaaksesi sijaintiin perustuvan muistutuksen.
  6. Aseta muistutusaika- tai -sijaintitiedot.
  7. Napauta .

Kun muistutusaika on koittanut tai olet saapunut sijaintiin, Muistutus-kortti tulee näkyviin Google-hakunäytölle. Voit tällöin hylätä tai ohittaa muistutuksen.

Google Now -sovelluksen sammuttaminen

1. Napauta Alkunäytössä > Asetukset > Google.
  2. Napauta Hae ja Now > Now-kortit.
  3. Napauta kytkintä Näytä kortit -valinnan vieressä ja napauta sitten Kytke pois päältä.