Mikä on Älykäs synkronointi?

Älykäs synkronointi jatkaa automaattisesti synkronointiaikaa mitä pitempään Sähköposti-sovellus on ei-aktiivinen. Aseta sähköpostitilisi Älykäs synkronointi -tilaan, kun sinun ei tarvitse tarkistaa uusia sähköposteja usein. Älykäs synkronointi säästää akkuvirtaa.

Jos haluat vastaanottaa sähköpostit niiden saapuessa, valitse toinen Synkronointi huippuaikana- ja Synkronointi hiljaisena aikana -aikataulu sähköpostitilin Synkronointi, lähetys ja vastaanotto -asetuksissa.