Sähköpostitilin lisääminen

Aseta lisäsähköpostitilejä, kuten toinen Microsoft Exchange ActiveSync -tili tai tili web-pohjaisesta sähköpostipalvelusta tai sähköpostin tarjoajalta.
Tärkeää: Jos lisäät Microsoft ExchangeActiveSync - tai POP3/IMAP-sähköpostitilin, pyydä verkon järjestelmänvalvojalta tai sähköpostipalveluntarjoajalta lisäsähköpostiasetukset, joita saatat tarvita.
  1. Napauta Alku-näytössä ja paikallista ja napauta sitten Sähköposti.
  2. Napauta > Lisää tili.
  3. Valitse sähköpostitilityyppi sähköpostintarjoajien luettelosta. Muuten napauta Muu (POP3/IMAP).
  4. Anna sähköpostiosoite ja salasana sähköpostitiliäsi varten ja napauta sitten Seuraava.
    Huomautus: Jotkut sähköpostitilit sallivat synkronointiaikataulun asettamisen. HTC One A9 -puhelin käyttää oletuksena Älykäs synkronointi -sovellusta akkuvirran säästämiseksi. Katso Mikä on Älykäs synkronointi?.
  5. Anna sähköpostitilin nimi ja napauta sitten Lopeta asetus.