Sähköpostin tarkistaminen

Sähköposti-sovelluksella luetaan, lähetetään ja organisoidaan sähköpostiviestejä yhdeltä tai useammalta sähköpostitililtä, jotka olet asettanut HTC One A9 -puhelimeen.

1. Napauta Alku-näytössä ja paikallista ja napauta sitten Sähköposti. Yhden sähköpostitilisi Saapuneet-kansio tulee näkyviin.
  2. Tee jokin seuraavista:
    • Napauta sähköpostiviestiä lukeaksesi sen.
    • Näyttääksesi toisen sähköpostikansion sähköpostiviestit, napauta > Kansio ja napauta sitten kansiota, jota haluat tarkastella.
    • Voit vaihtaa sähköpostitilien välillä tai näyttää kaikkien tilien sähköpostiviestit napauttamalla .
    • Muuta sähköpostitilin asetuksia valitsemalla ensin tili ja napauttamalla sitten > Asetukset.

Saapuneet kansion järjesteleminen

Onko Saapuneet-kansiossasi valtava pino sähköpostiviestejä? Järjestä sähköpostiviestit välilehdille, jolloin löydät haluamasi viestit nopeasti.
  1. Vaihda sähköpostitiliin, jota haluat käyttää.
  2. Napauta Saapuneet-kansiossa > Muokkaa välilehtiä.
  3. Valitse Saapuneet-kansioon lisättävät välilehdet.
  4. Välilehtien asettelua varten vedä ja siirrä välilehti uuteen sijaintiin.
  5. Napauta Valmis.
  6. Pyyhkäise lisättyyn välilehteen tarkistaaksesi sähköpostiviestisi.