Tapahtuman jakaminen

Voit jakaa kalenteritapahtuman vCalendar-tapahtumana Bluetooth-yhteydellä tai lähettämällä sen tiedostoliitteenä sähköpostissa tai viestissä.
  1. Napauta Alku-näytössä ja paikallista ja napauta sitten Kalenteri.
  2. Tee jokin seuraavista:
    • Katsellessasi tapahtumaa napauta > Jaa sovelluksella.
    • Pidä päivä-, esityslista- tai viikkonäkymässä tapahtumaa painettuna ja napauta Jaa sovelluksella.
  3. Valitse, miten haluat lähettää tapahtuman.
Vihje: Voit myös välittää hyväksyttyjä kokouskutsuja Exchange ActiveSync -kalenteristasi. Katsellessasi tapahtumaa napauta > Lähetä edelleen. Laadi sähköpostiviesti ja lähetä se.