Yhteystietojen tuonti tai kopiointi

Yhteystietojen tuominen nano-SIM-kortilta

1. Napauta Alku-näytössä ja paikallista ja napauta sitten Henkilöt.
  2. Napauta Henkilöt-välilehdellä > Hallitse yhteystietoja.
  3. Napauta Tuo tai vie yhteystietoja > Tuo SIM-kortilta.
  4. Kehoitettaessa valitse mille tilille haluat tuoda yhteystietosi.
  5. Valitse tuotavat yhteystiedot.
  6. Napauta Tallenna.

Yhteystiedon tuominen Exchange ActiveSync -tililtä

1. Napauta Henkilöt-välilehdellä ja syötä hakukenttään yhteystiedon nimi tai sähköpostiosoite.
  2. Napauta Hae yhteystietoja yrityksen hakemistosta.
  3. Napauta HTC One A9 -puhelimeen kopioitavan yhteystiedon nimeä.
  4. Tuo yhteystieto napauttamalla .

Yhteystietojen kopiointi tililtä toiselle

Tärkeää: Sosiaalisten verkkojen yhteystietoja ei ehkä voi kopioida.
  1. Napauta Henkilöt-välilehdellä > Hallitse yhteystietoja.
  2. Napauta Kopioi yhteystiedot ja valitse sitten yhteystietotyyppi tai online-tili, josta kopioidaan.
  3. Valitse yhteystietotyyppi tai tili, jolle haluat tallentaa.