Yhteystietoluettelosi

Henkilöt-sovelluksen listalla näet kaikki HTC One A9 -puhelimeen tallennetut yhteystiedot ja niiden verkkotiliesi yhteystiedot, joille olet kirjautunut. Hallitse Henkilöt-sovelluksella helposti yhteydenpitoa itsellesi tärkeiden henkilöiden kanssa.
  1. Napauta Alku-näytössä ja paikallista ja napauta sitten Henkilöt.
  2. Yhteystietoluettelossa voit:
    • Tarkastella profiiliasi ja muokata omia yhteystietojasi.
    • Luoda, muokata, hakea tai lähettää yhteystietoja.
    • Napauttaa yhteystiedon valokuvaa hakeaksesi tapoja ottaa nopeasti yhteyttä yhteystietoon.
    • Katso milloin yhteystieto on lähettänyt sinulle uusia viestejä.
Vihje: Lajitellaksesi yhteystiedot etu- tai sukunimen mukaan, napauta > Asetukset > Lajittele yhteystiedot perusteella.

Yhteystietoluettelon suodattaminen

Jos yhteystietoluettelosta tulee liian pitkä, voit valita, mitkä yhteystietotilit näytetään.
  1. Napauta Henkilöt-välilehdellä .
  2. Valitse tilit, jotka sisältävät yhteystiedot, jotka haluat pitää näkyvissä.
  3. Paina .

Henkilöiden hakeminen

Etsi tallennettuja yhteystietoja HTC One A9 -puhelimesta, yrityksen hakemistosta, tai jos sinulla on Exchange ActiveSync -tili, sosiaalista verkostoista, joihin olet kirjautunut.
  1. Napauta Alku-näytössä ja paikallista ja napauta sitten Henkilöt.
  2. Henkilöt-välilehdellä voit:
    • Hakea henkilöitä yhteystietoluettelosta. Napauta ja syötä muutama yhteystiedon nimen ensimmäinen kirjain Hae henkilöitä -ruutuun.
    • Etsiä henkilöitä yrityksen puhelinluettelosta. Napauta , syötä muutama yhteystiedon nimen ensimmäinen kirjain Hae henkilöitä -ruutuun ja napauta sitten Hae yhteystietoja yrityksen hakemistosta.
Vihje: Yhteystiedon etsimisen nimen perusteella lisäksi voit hakea käyttämällä yhteystiedon sähköpostiosoitetta tai yrityksen nimeä. Napauta Henkilöt-välilehdellä > Asetukset > Yhteystietojen hakuperuste ja valitse sitten hakuperuste.