HTC One A9 -puhelimen nollaus (Laitekäynnistys)

Jos HTC One A9 -puhelimessa on ratkaisematon ongelma, voit suorittaa tehdaspalautuksen (tunnetaan myös nimellä hard reset tai master reset). Tehdaspalautus palauttaa puhelimen takaisin alkuperäiseen tilaansa - tilaan ennen puhelimen ensimmäistä käynnistämistä.
Tärkeää: Tehdasasetuksiin palauttaminen poistaa kaikki tiedot puhelimen tallennustilasta, mukaan lukien sovellukset, jotka olet ladannut ja asentanut, tilisi, tiedostosi sekä järjestelmä- ja sovellustiedot ja asetukset. Varmista ennen kuin teet tehdaspalautuksen, että varmuuskopioit kaiken datan ja tiedostot, jotka haluat pitää.
  1. Napauta Alkunäytössä > Asetukset > Varmuuskopiointi ja palautus.
  2. Napauta Nollaa puhelin.

Jos haluat poistaa mediaa ja muuta tietoa tallennuskortilta, napauta Tyhjennä SD-kortti.

3. Napauta OK.
Huomautus: Tehdaspalautus ei ehkä poista pysyvästi kaikkia tietoja puhelimestasi, mukaan lukien henkilökohtaiset tiedot.