HTC One A9 -puhelimen uudelleenkäynnistys (Ohjelmakäynnistys)

Jos HTC One A9 -puhelin toimii tavallista hitaammin, se ei vastaa tai jokin sen sovelluksista ei toimi halutulla tavalla, kokeile korjata ongelma käynnistämällä se uudelleen.

1. Jos näyttö on pois, paina VIRTA-painiketta kääntääksesi sen takaisin päälle.
  2. Paina ja pidä VIRTA-painiketta painettuna ja napauta sitten Käynnistä uudelleen.
  3. Kun pyydetään vahvistamaan, napauta Käynnistä uudelleen.

HTC One A9 ei vastaa?

Jos HTC One A9 ei vastaa, kun kosketat näyttöä tai painat painikkeita, voit kuitenkin käynnistää sen uudelleen.
Pidä VIRTA- ja ÄÄNENVOIMAKKUUS YLÖS -painikkeita painettuna vähintään 12 sekuntia. HTC One A9 -puhelin käynnistyy uudelleen.