iPhone-sisällön ja sovellusten siirtäminen HTC-puhelimeen

HTC Sync Manager -sovelluksella on helppo siirtää iPhone-sisältöjä, kuten yhteystiedot, viestit, taustakuva, kameran valokuvat jne. HTC-puhelimeen. Jos käytät HTC-puhelinta, jossa on HTC Sense 6, HTC Sync Manager myös ottaa käyttöön puhelimesi etsiäkseen ja asentaakseen samat sovellukset, joita olit käyttämässä iPhone-laitteessasi.
Tärkeää: Käytössäsi on oltava iTunes 9.0 tai uudempi varmuuskopioidaksesi iPhone-sisällön ensin tietokoneeseen.
  1. Liitä iPhone ja HTC-puhelin tietokoneeseen.
  2. Napsauta HTC Sync Manager -sovelluksessa Koti > Siirrä ja varmuuskopioi.
  3. Napsauta Näin pääset alkuun -painiketta.
  4. Jollet ole käyttänyt iTunes-sovellusta iPhone-sisällön varmuuskopointiin tietokoneeseen, tee se ennen kuin jatkat.
  5. Valitse iPhone-varmuuskopiotiedosto ja napsauta sitten OK-painiketta.
  6. Valitse HTC-puhelimeen siirrettävän sisällön tyypit.

Voit myös valita korvataanko HTC-puhelimella oleva sisältö iPhone-sisällöllä.

7. Napsauta Käynnistä. Odota, kunnes HTC Sync Manager on lopettanut sisällön siirtämisen.
  8. Kun olet valmis, liu'uta Ilmoitukset-paneeli auki HTC phone -puhelimessa ja napauta sitten .

Valitse sovellukset, joita käytit kohteessa iPhone ja jotka haluat löytää kohteessa Google Play ja ladata HTC-puhelimeen.