HTC Sync Manager -sovelluksen asentaminen tietokoneeseen

Tärkeää:
  • Voit asentaa HTC Sync Manager -sovelluksen Windows XP:ssä tai uudemmissa versioissa. Asentaaksesi sen Mac-tietokoneeseen tarvitset OS X 10.6 tai uudemmat versiot.
  • Jos asennettaessa HTC Sync Manager -sovellusta ilmenee ongelmia, sulje kaikki käynnissä olevat ohjelmat ja asenna sovellus uudelleen. Jos onglemat eivät poistu, ota virustortjuntaohjelman tilapäisesti pois käytöstä ja yritä sitten asentaa uudelleen.
  1. Lataa HTC Sync Manager -asennusohjelma HTC-tukisivustolta osoitteesta: htc‍.‍com‍/‍hsm‍/.
  2. Käynnistä asennusohjelma ja toimi näytön ohjeiden mukaisesti.
  3. Liitä puhelin tietokoneeseen toimitukseen kuuluvalla USB-kaapelilla. HTC Sync Manager avautuu.
Huomautus: Jos otit virustorjuntaohjelman pois päältä, varmista, että kytket sen takaisin päälle asenettuasi HTC Sync Manager -sovelluksen.