Tietoja HTC Sync Manager -sovelluksesta

HTC Sync Manager tukee tietokoneita, joissa on Windows- tai OS X-käyttöjärjestelmä.

Tässä ovat asiat, joita voit tehdä HTC Sync Manager -sovelluksella.

Tarkastele ja hallitse mediaa tietokoneellasi ja puhelimellasi

• Selaa ja hallitse musiikkia, valokuvia ja videoita, jotka ovat tietokoneessasi ja puhelimessasi.
  • Tuo iTunes-sovelluksen ja Windows Media-soittimen soittolistoja tietokoneesta HTC Sync Manager -sovellukseen.
  • Luo soittolista puhelimen tai tietokoneen musiikista ja synkronoi nämä soittolistat molempiin laitteisiin.
  • Toistaa musiikkia ja videoita sisäisellä soittimella.

Siirrä sisältö

• Siirrä iPhone-valokuvia, tekstiviestejä, yhteystietoja jne. HTC-puhelimeen. Voit myös hakea ja asentaa samat sovellukset, joita käytit kohteessa iPhone.
  • Tuo kaikki musiikki, valokuvat ja videot HTC-puhelimesta tietokoneeseen.
  • Kopioi valittu musiikki, valokuvat tai videot tietokoneesta puhelimeen.
  • Tuo asiakirjoja tietokoneelta puhelimeen.

Varmuuskopioi ja palauta

Varmuuskopioi HTC-puhelin tietokoneelle, jotta voit palauttaa helposti varmuuskopion samaan tai toiseen puhelimeen.

Synkronoi tiedot

Synkronoi tiedot, kuten yhteystiedot ja kalenteri puhelimen ja tietokoneen välillä.