Tietojen varmuuskopiointi paikallisesti

Jos haluat varmuuskopioida erikseen HTC One A9 -puhelimen sisältöä, kuten yhteystietoja ja tekstiviestejä, tässä on vinkkejä, kuinka tietojasi voi viedä tai tuoda.

Yhteystietojen varmuuskopiointi

1. Napauta Alku-näytössä ja paikallista ja napauta sitten Henkilöt.
  2. Napauta Henkilöt-välilehdellä > Hallitse yhteystietoja.
  3. Napauta Tuo tai vie yhteystietoja > Vie puhelimen tallennustilaan tai Vie SD-kortille.
  4. Valitse vietävien yhteystietojen tyyppi.
  5. Naputa tietojen suojaamiseksi Kyllä ja aseta sitten salasana tälle varmuuskopiolle. Varmista, että muistat tämän salasanan. Se on annettava uudelleen, kun yhteystietoja tuodaan.

Jollet tarvitse salasanaa, napauta Ei.

6. Napauta OK.

Yhteystietojen palauttaminen

1. Napauta Henkilöt-välilehdellä > Hallitse yhteystietoja.
  2. Napauta Tuo/vie yhteystietoja > Tuo puhelimen tallennustilasta tai Tuo SD-kortilta.
  3. Jos sinulla on asetettuna useampia kuin yksi tili, napauta tuotavien yhteystietojen tyyppiä.
  4. Jos käytettävissä on useita varmuuskopioita, valitse tuotava varmuuskopio ja napauta sitten OK.
  5. Anna salasana, jonka olet asettanut tälle varmuuskopiolle ja napauta sitten OK.

Tekstiviestien varmuuskopiointi

Säilytä tärkeät tekstiviestisi varmuuskopioimalla ne puhelimen tallennustilaan. Voit palauttaa helposti varmuuskopioidut tekstiviestit, jos olet poistanut ne viestiluettelosta.
Tärkeää: Suojatut-kansiossa olevia ja estettyjä viestejä ei varmuuskopioida. Jos haluat sisällyttää tällaiset viestit varmuuskopioon, siirrä ne ensin yleiseen viestikansioon.
  1. Napauta Alku-näytössä ja paikallista ja napauta sitten Viestit.
  2. Napauta > Varmuuskopioi / Palauta SMS > Varmuuskopiointi > Varmuuskopioi tekstiviestit.
  3. Aseta tietojen suojaamiseksi varmuuskopiolle salasana. Varmista, että muistat tämän salasanan. Se on annettava uudelleen, kun viestejä palautetaan.

Jollet tarvitse salasanaa, valitse Älä suojaa salasanalla tätä varmuuskopiota.

4. Anna varmuuskopiotiedostollesi nimi ja napauta sitten OK.

Tekstiviestien varmuuskopiointi sähköpostitse

Tärkeää: Sinun on asetettava sähköpostitili Sähköposti-sovelluksessa.
  1. Napauta Alku-näytössä ja paikallista ja napauta sitten Viestit.
  2. Napauta > Varmuuskopioi / palauta SMS.
  3. Napauta Varmuuskopiointi > Varmuuskopioi tekstiviesti sähköpostilla.
  4. Aseta tietojen suojaamiseksi varmuuskopiolle salasana. Varmista, että muistat tämän salasanan. Se on annettava uudelleen, kun viestejä palautetaan.

Jollet tarvitse salasanaa, valitse Älä suojaa salasanalla tätä varmuuskopiota.

5. Anna sähköpostiosoitteesi.
  6. Laadi sähköpostiviesti ja lähetä se.

Tekstiviestin palauttaminen

1. Napauta Alku-näytössä ja paikallista ja napauta sitten Viestit.
  2. Napauta > Varmuuskopioi / palauta SMS > Palauta.
  3. Valitse, kuinka haluat palauttaa viestit ja napauta Seuraava.
  4. Napauta varmuuskopiota tuodaksesi.
  5. Anna salasana, jonka olet asettanut tälle varmuuskopiolle. Jollet asettanut salasanaa, valitse Tätä varmuuskopiotiedostoa ei ole suojattu salasanalla.
  6. Napauta OK.
Palauta sähköpostitse varmuuskopioidut tekstiviestisi avaamalla liitetyn varmuuskopion sisältävä sähköposti Sähköposti-sovelluksessa. Napauta liitetiedostoa ladataksesi sen ensin ja napauta sitä uudelleen avataksesi tuotavan varmuuskopiotiedoston. Anna salasana, jonka asetit tälle varmuuskopiolle tai valitse Tätä varmuuskopiotiedostoa ei ole suojattu salasanalla.