Android-varmuuskopiopalvelun käyttö

Alkaen Android 6.0:sta, käytä Android-varmuuskopiopalvelua varmuuskopioidaksesi HTC-puhelimen Google Drive-palveluun.

Tämä palvelu voi varmuuskopioida ja palauttaa seuraavia kohteita:

Mukautettu HTC Sense alkunäyttö Näihin sisältyvät pienohjelmat, taustakuva, Alkunäytön asettelu, soittoäänet, ristikon koko ja lajittelujärjestys Sovellukset-näytöllä.
Sovellustiedot
  • HTC-sovelluksissa sovellustietoihin sisältyvät yhteystiedot, jotka on tallennettu HTC One A9 -puhelimeen, tekstiviestit, puheluhistoria, Kello ja kaupunkikohtainen Sää-luettelo sekä sähköpostitilit.
  • Myös kolmannen osapuolen sovellusten dataa voidaan tallentaa varmuuskopioon sovelluksen kehittäjän asetusten mukaan.
Asetukset Näihin sisältyvät Wi‍-Fi -verkot ja salasanat sekä jotkut laiteasetukset.

Kun automaattien varmuuskopiointi on otettu käyttöön, Android-varmuuskopiopalvelu varmuuskopioi säännöllisesti puhelimesi yksityiseen kansioon Google Drive-palvelussa. Automaattinen varmuuskopiointi suoritetaan 24 tunnin välein, kun puhelinta ei käytetä eikä se ole latauksessa eikä sitä ole yhdistetty Wi‍-Fi-verkkoon.

Varmuuskopiodata ei sisällytetä Google Drive-tallennuskiintiöön. Suuria tiedostoja tai tiedostoja, jota sovelluksen kehittäjät ovat valinneet pois luettavaksi palvelusta, ei varmuuskopioida.

HTC One A9 -puhelimen varmuuskopiointi

Varmuuskopioi automaattisesti HTC One A9 -puhelin Google Drive-palveluun voidaksesi palauttaa sisältöä, kuten sovellusdataa ja asetuksia, kun se on tarpeen.
  1. Napauta Alkunäytössä > Asetukset > Varmuuskopiointi ja palautus.
  2. Napauta Varmuuskopioi oma data.
  3. Napauta Päällä/Pois-kytkintä kytkeäksesi sen päälle ja napauta .
  4. Varmista, että Automaattinen palautus on päällä.

Tämä mahdollistaa sovelluksen Android-varmuuskopiopalvelulla tallennetun datan ja asetusten palauttamisen, kun asennat sovelluksen uudelleen HTC One A9 -puhelimeen.

Vihje: Valitaksesi muun kuin ensisijaisen Google-tilin varmuuskopiotilin, napauta Varmuuskopiotili ja valitse sitten toinen Google-tili. Voit myös napauttaa Lisää tili lisätäksesi uuden Google-tilin varmuuskopiointia varten.